Filmszakkör

A filmszakkört azoknak ajánljuk, akiknek vannak filmötleteik, arról álmodoznak, hogy filmrendezők, vagy operatőrök lesznek. A szakkör foglalkozásain lehetőség nyílik arra, hogy ne csak nézzétek a filmeket, hanem alkotói is legyetek! Megismerkedünk a filmkészítés kulisszatitkaival, kézbe vesszük a kamerát, hogy igazi profi módon készíthessünk filmeket. Vár Benneteket a mozgókép csodája, amiért annyit kell tennetek, hogy szorgalmasan jártok a foglakozásokra, és ha van fényképezőgépetek, azt magatokkal hozzátok!
Kitűzött feladatunk a város köztéri szobrainak megörökítése és a szobrok alkotóinak bemutatása lesz. Az elkészült filmeket és reklámjaikat a projekt végén fogjuk bemutatni.

Film szakkör – Szűcs Zoltán
Szűcs Zoltán, a Kecskeméti Televízió rendező-operatőre. Feladatai közé tartozik többek között a televíziós hír és magazinanyagok operatőri munkája, dokumentumfilmek, kisfilmek operatőri és rendezői feladatai, élő adások és televíziós felvételek adásrendezői feladatai. Kozák Polettel évek óta szervezői és lebonyolítói a Film- és médiatábornak, ahol elsősorban középiskolás fiatalok ismerkednek meg mind a média, mind a filmkészítés világával.