Médiaszakkör

A médiaszakkört azoknak a diákoknak ajánljuk, akiknek van kedve játékosan megismerni a médiát, cikkeket írni, interjúkat, riportokat, televíziós mini portrékat készíteni Kecskemét tehetséges, kiemelkedő személyiségeiről, és mindeközben megismerni a város érdekes embereit. A foglalkozásokon az egy év során összeállítunk egy internetes újságot, és kipróbáljuk az elektronikus média különböző műfajait. A szakkör ideje alatt látogatást teszünk a Kecskeméti Televízió stúdiójába, ahol a hírszerkesztés alapjaival ismerkedünk meg, és stúdiókörülmények között próbáljuk ki az interjúkészítést.
A projekt végén levetítjük az általatok készített kisfilmeket, amelyek Kecskemét hírességeit, tehetségeit, kiscsillagait mutatják be.

Elektronikus sajtó – Kozák Polett
Kozák Polett, Kecskeméti Televízió igazgató helyettese, szakmai vezetője. Feladatköre: a televízióban sugárzott anyagok elkészítésének szakmai felügyelete, a szakmai tevékenység szervezése, koordinálása, ellenőrzése. Híranyagok, internetes cikkek és dokumentumfilmek készítése, cégek referencia anyagainak összeállítása.

 

 

 

 

 

 

Videófilmek:

 

Gesztenyecsata     Szentek szobrai a Kecskeméti Arborétumban